Despre noi

CROK

  • A fost infiintata la 2 aprilie 2007, de 12 membri fondatori in colaborare cu consulul roman pe probleme economice la Praga;
  • Este o organizatie non-guvernamentala, independenta, apolitica și voluntara ce functioneaza conform legislatiei cehe.
  • In indeplinirea misiunii si obiectivelor sale, colaboreaza cu Ambasada Republicii Cehe in Bucuresti, Ambasada Romaniei la Praga, cu Camerele de Comert din Romania si Cehia, precum si cu alte organizatii si camere bilaterale de comert si industrie din UE.

Networking

Stiati ca sunt mai mult de 400 companii cehe in Romania? 100 din ele sunt intreprinderi cu cifre de afaceri semnificative (peste 300.000 eur/an). Ca membru al CROK, aveti posibilitatea de a va promova produsele si serviciile catre aceste companii si initiati relatii de colaborare.

 

Evenimentele noastre sunt organizate sub egida Ambasadei Cehe in Romania.

 

Gala PEMI este evenimentul anual care aduna companiile cehe ce activează in Romania si pe cele romanesti in Cehia si le premiaza pentru rezultate deosebite.
Alte evenimente – seminarii, conferinte sau mese rotunde - sunt organizate in functie de nevoile membrilor nostri, pentru care participarea este gratuita sau la un tarif preferential de membru.

Prezenta publica

 

Ca membru al CROK, participati la intalniri cu alte companii/organizatii la care sunteti invitat in cadrul evenimentelor organizate de noi.

Aveti posibilitatea de a face publicitate companiei dvs. in cadrul website-ului nostru.

In cazul in care aderati pentru prima data la CROK, noi vom prezenta compania dvs. atat in cadrul intalnirilor organizate de noi, cat si pe website-ul nostru, in cadrul unei sectiuni speciale dedicata noilor membri.

Servicii CROK

 

Oferim servicii profesionale de traducere, interpretariat si consultanta fonduri UE atat pentru companiile cehe in Romania, cat si pentru companiile romanesti in Cehia.

Acordam asistenta profesionala specifica nevoilor de dezvoltare pentru start-up-uri atat în Romania, cat si in Cehia.

Reprezentarea activa a intereselor membrilor nostri

 

Organizam mese rotunde si seminarii la care aveti ocazia sa discutati si sa va intalniti cu reprezentanti din partea guvernului, ministerelor, administratiilor publice locale din domeniile dvs. de interes.

Mentinem o legatura permanenta cu Ambasadele din Romania si Cehia, reprezentand in mod activ interesele dvs.

In calitate de membru al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei participam la discutii si dezbateri despre politicile publice in cadrul sectoarelor importante ale economiei romanesti.

Conditii preferentiale

 

In calitate de membru al CROK beneficiati de conditii preferentiale pentru toate serviciile noastre si aveti prioritate fata de alte companii in cadrul evenimentelor cu caracter economic sau de intermediere afaceri

Parteneri